Workshops

Workshops

Workshops

Sculpting is een 2 uur durende workshop waarbij de massagetechnieken stap voor stap doorlopen worden. U ontvangt een kaart met uitleg over de handgrepen zodat u thuis aan de slag kunt. Wist u dat u de Workshop Sculpting ook individueel kan volgen? Vraag naar de mogelijkheden en stuur een email naar sandra@skt.nl of massage@lemasque.nl / bel of whatssap naar 06-37595419.

Workshop sculpting

Wat is sculpting?

Sculpting is een self-treatment voor het gezicht, de hals en het decolleté. De massage voert u zelf uit met uw vingertoppen en handpalmen. Deze doordachte, efficiënte en praktische aanpak is eveneens ontwikkeld door Inge Deceuninck. De resultaten zijn verrassend!

Doordat de bloedcirculatie onderhuids gestimuleerd wordt ontstaat er een betere opname van de verzorgingsprodukten in uw huid. De gezichtsspieren worden getraind waardoor oogleden een ‘lift’ krijgen, rimpels vervagen en contouren verstrakken. Het gaat makkelijk, eenvoudig en snel én is bovendien budgetvriendelijk doordat u het thuis zelf doet.

De workshop sculpting heeft een gepersonaliseerde aanpak en wordt professioneel begeleid. Deelname aan sculpting kan vanaf 1 persoon.

Welke producten passen het beste bij u?

Szensan Producten