Massages & Behandelingen

Massages & Behandelingen

Over massages & behandelingen

Bij Szensan bieden wij diverse vormen van massages aan. Hierbij kunt u een keuze maken uit natuurlijke massage-oliën. De massages dienen diverse doelen zoals het afvoeren van afvalstoffen, het bindweefsel los maken, betere doorbloeding van de huid realiseren of een complete ontspanning. Hieronder treft u een overzicht aan van de mogelijkheden. Combinaties zijn in overleg altijd mogelijk.

Hand- of voetmassage, 30 minuten

Een uitgebreide hand- of voetmassage om de spieren en gewrichten los te maken, werkt ontspannend.

Japanse gezichtsmassage, 30 minuten

Een verfijnde massage van het gezicht, nek en schouders. Stimuleert de gezichtsspieren en de bloedcirculatie en voert afvalstoffen af.

Oorkaarsen, 30 minuten

Door de warmte in uw oor ervaart u intense rust.

Cupping, 30 0f 60 minuten

De huid wordt door middel van cups vacuüm gezogen. Een massage met als doel de doorbloeding van de huid te optimaliseren en afvalstoffen gemakkelijker af te voeren. Tevens worden de spieren en het bindweefsel goed los gemasseerd. Wordt ook geadviseerd voor de behandeling van cellulite.

Hoofd- Nek- Schouder- en Rugmassage, 30 of 45 minuten

Een combinatie van shiatsu, sport- en ontspanningsmassage zorgt voor het loslaten van spanningen en u komt weer lekkerder in uw vel te zitten. Een effectieve methode voor verlichting van stressgerelateerde klachten en het ontspannen van de spieren en zenuwen.

Ontspanningsmassage, 60 minuten

Een aangename en zachte vorm van masseren die u rust en welzijn biedt. Tijdens deze massage worden hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten behandeld. De diepe ontspanning zorgt voor een perfecte balans tussen lichaam en geest.

Shiatsu-massage, 60 minuten

Een drukpuntmassage om de energiebanen (meridianen) in uw lichaam te activeren. Door het activeren van deze energiepunten wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderd. Een energieboost voor uw lichaam.

Sportmassage, 60 minuten

Een stevige massage om de spieren los te masseren, afvalstoffen af te voeren en knooppunten aan te pakken. Een regelmatige herhaling hiervan is aan te bevelen om de conditie van de spieren te onderhouden.

Himalaya zoutsteenmassage, 60 minuten

Een heerlijk verwarmende massage met zoutsteenkristallen, zorgt voor een diepere werking op spierweefsel. Een weldaad voor je lichaam.

Wellnessbehandeling, 75 minuten

Een rugscrub met massage om de dode huidcellen te verwijderen en een goede doorbloeding te bevorderen. Een rugpacking om de huid te hydrateren. En een japanse gezichtsmassage om de gezichtsspieren en de bloedcirculatie te stimuleren en afvalstoffen af te voeren.

Welke producten passen het beste bij u?

Szensan Producten